Uzņēmumi
Rēzeknes gaļas kombināts
Reg. Nr. : 42403012397
PVD Nr. : A 007643
Atzīts gaļas pārstrādes uzņēmums - veic produktu pārstrādi.
Atpakaļ
Zaļās karotītes produkti
- Svaiga atdzesētā sadalīta cūkgaļa
- Malta cūkgaļa, atdzesēta
- Malta cūkgaļa, saldēta
- Vārītie cīsiņi “Zaļā dakšiņa”
- Vārītās sardeles “Zaļā dakšiņa”
- Vārītā desa “Zaļā dakšiņa”
- Pusžāvētā desa “Zaļā dakšiņa”
- Pusžāvētās desiņas “Zaļā dakšiņa”
- Karsti kūpinātas cūku ribiņas “Zaļā dakšiņa”
- Karsti kūpinātā cūkgaļa “Zaļā dakšiņa”
- Aknu pastēte “Zaļā dakšiņa”
- Svaigi atdzesēti cūku pusliemeņi
- Sasaldēta sadalīta cūkgaļa
- Sasaldēti cūku subprodukti (aknas, nieres, mēles, sirdis, kājas, galvas, ausis)
- Karsti kūpināti cūku vaigi “Zaļā dakšiņa”
- Karsti kūpināts bekons “Zaļā dakšiņa”
- Vārītā desa ar ķiplokiem “Zaļā dakšiņa”
- Pusžāvētā desa ar ķiplokiem “Zaļā dakšiņa”
- Atdzesēti cūku subprodukti (aknas, nieres, mēles, sirdis, kājas, galvas ausis)
- Kupāti “Zaļā dakšiņa”
- Vārītā desa “Zaļā dakšiņa” ar sieru
- Vārītā desa ar ķiplokiem “Zaļā dakšiņa” ar sieru
- Vārītie cīsiņi “Zaļā dakšiņa” ar sieru
- Vārītās sardeles “Zaļā dakšiņa” ar sieru
- Pusžāvētā desa “Zaļā dakšiņa” ar sieru
- Pusžāvētā desa ar ķiplokiem “Zaļā dakšiņa” ar sieru
- Pusžāvētās desiņas “Zaļā dakšiņa” ar sieru
- Piena vārītā desa “Zaļā dakšiņa”
- Piena vārītā desa “Zaļā dakšiņa” ar sieru
- Pusžāvētās cepamdesiņas “Zaļā dakšiņa”
- Pusžāvētās cepamdesiņas “Zaļā dakšiņa” ar sieru
- Pusžāvētās MEDNIEKU desiņas “Zaļā dakšiņa”
- Pusžāvētās MEDNIEKU desiņas “Zaļā dakšiņa” ar sieru
- Pusžāvētā salami “Zaļā dakšiņa”
- Pusžāvētā salami “Zaļā dakšiņa” ar sieru
- Pusžāvētā servelāde “Zaļā dakšiņa”
- Pusžāvētā servelāde “Zaļā dakšiņa” ar sieru
- MĀJAS pusžāvētā desa “Zaļā dakšiņa”
- Vārītie cīsiņi augstākā labuma “Zaļā dakšiņa”
- Vārītās sardeles augstākā labuma “Zaļā dakšiņa”
- Vārītie cīsiņi augstākā labuma “Zaļā dakšiņa” ar sieru
- Vārītās sardeles augstākā labuma “Zaļā dakšiņa” ar sieru
- Karsti kūpināta cūkas karbonāde „Zaļā dakšiņa”
- Karsti kūpināta cūkas lāpstiņa „Zaļā dakšiņa”
- Karsti kūpināts cūkas šķiņķis „Zaļā dakšiņa”
- Karsti kūpināta cūkas krūtiņa „Zaļā dakšiņa”
Nosaukums | |
Sertifikāta Nr. |
Bordo karotītes produkti
- Sterilizēti cūkgaļas konservi
- Sterilizēti maltas cūkgaļas konservi
- Sterilizēti maltas liellopu gaļas konservi
- Sterilizēti maltas gaļas konservi “Sautēta cūkgaļa”
- Sterilizēti maltas gaļas konservi “Sautēta liellopu gaļa”
- Karsti kūpināta vistas gaļas rulete “Bordo dakšiņa”
- Karsti kūpināti vistu šķiņķīši “Bordo dakšiņa”
- Vistas aukstā gaļa “Bordo dakšiņa”
Nosaukums | |
Sertifikāta Nr. |
Kā iegūt Karotītes?
Iepazīsties ar noteikumiem
Iepazīstieties ar 2014. gada 12. augusta Ministru kabineta noteikumiem Nr. 461 „Prasības pārtikas kvalitātes shēmām, to ieviešanas, darbības, uzraudzības un kontroles kārtība” (turpmāk – Noteikumi) (pieejami šeit), pievēršot uzmanību šo Noteikumu pielikumiem, kuros minētas konkrētu Nacionālās pārtikas kvalitātes shēmas (NPKS) produktu prasības.
Aizpildi iesniegumu PVD
Aizpildiet iesniegumu produktu sertifikācijai Nacionālajā pārtikas kvalitātes shēmā katram produktam, ko vēlaties pieteikt dalībai NPKS. Šī iesnieguma veidlapu varat atrast Pārtikas un veterinārā dienesta interneta mājas lapā www.pvd.gov.lv. Iesniegumam neaizmirstiet pievienot izejvielu piegādātāju un produktu saņēmēju sarakstu.
Gaidi ziņu
Pēc visu dokumentu saņemšanas ar Jums sazināsies PVD pārstāvis, lai pārrunātu sertifikācijas procesa tālāko norisi un vienotos par pārbaudes laiku Jūsu uzņēmumā.
Noslēdz līgumu ar LPUF
Pēc pozitīva PVD lēmuma un iesnieguma aizpildīšanu par dalību nacionālajā pārtikas kvalitātes shēmā, iesniedziet to LPUF. Uzrādot PVD izsniegto sertifikātu LPUF, ar Jums tiks slēgts Sublicences līgums, kurā atrunāti NPKS norādes lietošanas nosacījumi, kā arī minēts maksājumu apmērs par NPKS norādes publicitātes organizēšanai, apdrošināšanai, reģistra uzturēšanai u.c. izdevumiem.
Pārbaužu veikšana
Saskaņā ar Noteikumiem uzraudzības laikā Jūsu uzņēmuma pārbaude tiks veikta vismaz reizi gadā, savukārt Jūsu izejvielu piegādātāju plānoto pārbaužu biežums tiks noteikts pamatojoties uz risku analīzi.